Відділ визначення посівних якостей насіння і товарних якостей садивного матеріалу

Заявка на визначення посівних якостей насіння

Відділ визначення посівних якостей насіння і товарних якостей садивного матеріалу якісно і своєчасно проводить визначення та аналізування відповідно до наказу Міністерства аграрної політики України 13.02.2013 № 96 (зі змінами) та

Наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України (Мінекономіки) від 25.02.2021р. № 395 "Про внесення змін до наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 13 лютого 2013 року № 96

«Розміри плати за послуги, які надаються бюджетними установами,

що належать до сфери управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів»

№ з/п

Найменування послуги

Одиниця виміру

Розмір оплати, гривень

 

 

1.

Аналізу посівної якості посівного матеріалу

1.1

аналізування чистоти та відходу зразка насіння

проба посівного матеріалу

123,06

1.2 аналізування домішки насіння інших рослин -"- 136,71
1.3 аналізування заселеності насіння шкідниками (прихована форма) -"- 97,86
1.4 аналізування заселеності насіння шкідниками (явна форма) -"- 56,99
1.5 аналізувіання зараженості насіння хворобами (льон) -"- 144,92
1.6 аналізування зараженості насіння хворобами (соя) -"- 124,72
1.7 аналізування схожості насіння -"- 137,02
1,8 аналізування схожості насіння (фільтр) -"- 126,15
1.9 метод біохімічного тетразольно-топографічного аналізування життєздатності насіння -"- 283,33
1.10 аналізування  вологості насіння -"- 159,88

1.11

аналізування маси 1000 насінин

- " -

80,30

Для проведення вищезазначених послуг необхідно подати:

 - заявку встановленого зразка;

 - зразок (пробу) насіння;

 - укладається договір про надання послуг по визначенню посівних якостей насіння та/або товарних якостей садивного матеріалу;

 - документ, що підтверджує оплату наданих послуг.

        За результатами лабораторних досліджень, замовнику видається Протокол випробувань.

 

 

Проведення                                                                                                                                                                                                                       Аналізу біохімічних і технологічних показників сільськогосподарських культур та продуктів їх переробки
1 пшениці озимої (ярої) м"якої      
1.1. натура, г/л проба зерна 0,02449 74,16
1.2. склоподібність проба зерна 0,02996 90,72
1.3. вологість, % проба зерна 0,05281 159,91
1.4. визначення вмісту домішок в зерні (зернова і смітна домішка) проба зерна 0,04092 123,91
1.5. визначення кількості та якості клейковини проба зерна 0,06126 185,37
1.6. оцінка органолептичних показників проба зерна 0,06126 185,50
1.7. визначення металомагнітної домішки проба зерна 0,04186 126,75
1.8. визначення чисельності сажкових зерен проба зерна 0,04639 140,47
1.9. встановлення рівня зараженості та заселеності шкідниками проба зерна 0,04783 144,83
2 пшениці озимої (ярої) твердої      
2.1. натура, г/л проба зерна 0,02449 74,16
2.2. склоподібність проба зерна 0,02996 90,72
2.3. вологість, % проба зерна 0,05281 159,91
2.4. визначення вмісту домішок в зерні (зернова і смітна домішка) проба зерна 0,04092 123,91
2.5. оцінка органолептичних показників проба зерна 0,06126 185,50
2.6. визначення металомагнітної домішки проба зерна 0,04186 126,75
2.7. визначення чисельності сажкових зерен проба зерна 0,04639 140,47
2.8. встановлення рівня зараженості та заселеності шкідниками проба зерна 0,04783 144,83
3 ячменю      
3.1. натура, г/л проба зерна 0,02449 74,16
3.2. вологість, % проба зерна 0,05281 159,91
3.3. визначення вмісту домішок в зерні (зернова і смітна домішка) проба зерна 0,04092 123,91
3.4. визначення металомагнітної домішки проба зерна 0,04186 126,75
3.5. колір (запах) проба зерна 0,06126 185,50
3.6. визначення чисельності сажкових зерен проба зерна 0,04639 140,47
3.7. встановлення рівня зараженості та заселеності шкідниками проба зерна 0,04783 144,83
4 гороху      
4.1. вологість, % проба зерна 0,05281 159,91
4.2. визначення вмісту домішок в зерні (зернова і смітна домішка) проба зерна 0,04092 123,91
4.3. оцінка органолептичних показників проба зерна 0,06126 185,50
4.4. визначення металомагнітної домішки проба зерна 0,04186 126,75
4.5. встановлення рівня зараженості та заселеності шкідниками проба зерна 0,04783 144,83
5. сої      
5.1. вологість, % проба зерна 0,05281 159,91
5.2. визначення вмісту домішок в зерні (сміттєва і  зернова домішка) проба зерна 0,04092 123,91
5.3. оцінка органолептичних показників проба зерна 0,06126 185,50
5.4. визначення металомагнітної домішки проба зерна 0,04186 126,75
5.5. встановлення рівня зараженості та заселеності шкідниками проба зерна 0,04783 144,83
6 ріпаку      
6.1. вологість, % проба зерна 0,05281 159,91
6.2. визначення вмісту домішок в зерні (сміттєва і  зернова домішка) проба зерна 0,04092 123,91
6.3. оцінка органолептичних показників проба зерна 0,06126 185,50
6.4. визначення металомагнітної домішки проба зерна 0,04186 126,75
6.5. встановлення рівня зараженості та заселеності шкідниками проба зерна 0,04783 144,83
7 кукурудзи      
7.1. вологість, % проба зерна 0,05281 159,91
7.2. визначення вмісту домішок в зерні (зернова і смітна  домішка) проба зерна 0,04092 123,91
7.3. оцінка органолептичних показників проба зерна 0,06126 185,50
7.4. визначення металомагнітної домішки проба зерна 0,04186 126,75
7.5. встановлення рівня зараженості та заселеності шкідниками проба зерна 0,04783 144,83
8. соняшнику      
8.1. вологість, % проба зерна 0,05281 159,91
8.2. визначення вмісту домішок в зерні (зернова і смітна  домішка) проба зерна 0,04092 123,91
8.3. визначення металомагнітної домішки проба зерна 0,04186 126,75
8.4. оцінка органолептичних показників проба зерна 0,06126 185,50
8.5. встановлення рівня зараженості та заселеності шкідниками проба зерна 0,04783 144,83